De Mar werkt

Hoe houtbaar ben jij?

De Mar is opgericht in 1993. Er is veel veranderd in de wereld. Duurzaamheid, circulariteit en innovativiteit zijn belangrijke begrippen geworden. Begrippen die bij De Mar continu aan de orde zijn. Hout laat geen CO2 footprint achter en door onze prefabricage is het afval op de bouw vele malen minder. Maar ook intern maken we continu duurzame stappen.

Samenwerken, nauwkeurig afstemmen en effectief communiceren met onze partners vinden wij belangrijk. Wij denken mee in slimme oplossingen voor onze klanten. Wij hebben zicht op het hele bouwscala, van architect en aannemer tot andere voorschrijvende partijen. Deze kennis en jarenlange ervaring delen wij graag. Een mooie toegevoegde waarde van samenwerken met De Mar.

Ons verkoopteam komt graag met jou in gesprek. Om te sparren over de toekomst in de houtskeletbouw en het effect binnen jouw bedrijf in het bijzonder. Realiseer jij je al welke opties er zijn of word je bijna ondergesneeuwd door de opties. Waar ga jij je op richten? De Mar is jouw eigentijdse kennispartner in houtskeletbouw. Maak direct een afspraak.

Meer over De Mar