De Mar werkt

Hoe houtbaar ben jij?

De Mar is opgericht in 1993. Er is veel veranderd in deze periode. Duurzaamheid, circulariteit en innovativiteit zijn belangrijke begrippen geworden in de wereld. Begrippen die bij De Mar continu aan de orde zijn. Hout laat geen CO2 footprint achter en door onze prefabricage is het afval op de bouw al vele malen minder.

Ook samenwerken, nauwkeurig afstemmen en effectief communiceren met onze partners vinden wij belangrijk in het proces. Wij denken mee in slimme oplossingen voor onze klanten. Want wat is het fijn als je zoals ons zicht hebt op het hele bouwscala, van architect en aannemer tot aan andere voorschrijvende partijen, en je kennis en jarenlange ervaring kunt delen. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde van De Mar.

Ons verkoopteam komt graag met jou in gesprek om eens te sparren over de toekomst in de houtskeletbouw en jouw bedrijf in het bijzonder. Realiseer je je al welke opties er zijn of word je bijna ondergesneeuwd door de opties. Waar ga jij je op richten? Wij sparren graag met jou.

Meer over De Mar