Dat zijn wij
SKHKomo

Hoe duurzaam bouw jij?

Vanuit Grou verwerkt ons team vele meters duurzaam hout tot nauwsluitende daken(en dakkapellen), wanden en vloeren desgewenst volledig geïntegreerd. Maar ook (meerlaagse) casco’s in houtskeletbouw behoren tot het prefab assortiment van De Mar.

De Mar richt zich op houtskeletbouw casco’s, en houtskeletbouw elementen voor seriematige en enkelvoudige woningbouw, villabouw voor nieuwbouw woningen in Nederland. Deze specialisatie heeft tot gevolg dat wij innovaties sneller kunnen doorvoeren. Wil jij ook bouwen met lage CO2 footprint? Wij adviseren je graag.

Vraag direct ons duurzaamheidsgesprek aan. Kijk samen met de accountmanager in jouw regio naar hoe jij nog slimmer en duurzamer met houtskeletbouw bouwt. Bel 0566 – 624 001.

Doe mar gewoon…

De Mar is de toeleverancier in houtskeletbouw in Nederland, die gewoon zichzelf blijft, innovatief nooit stilstaat en je met veel plezier persoonlijk adviseert.

Duurzaamheid en circulariteit zijn sleutelwoorden geworden. Houtskeletbouw is de bouwmethode voor de toekomst. Wil jij meer weten over houtskeletbouw? Kom direct in contact met de accountmanager in jouw regio. Bel 0566 – 624 001.

Je leest meer over De Mar in onze blogs, het laatste nieuws en op Linked in, Twitter en Facebook.