Informatie

Ontwerp

De daken worden altijd ontworpen en gemaatvoerd op de door u
aangeleverde bouwtekeningen. Het uitgangspunt van systeemdaken is een scharnierend systeem (de Klapkap) indien de vorm en het model dit toestaan. Bij hoek- en kilkeper is dit niet het geval, deze worden als losse elementen geleverd. Indien de kap wordt uitgevoerd in een verhoogde kap dan worden de segmenten ook los geleverd. De extra voorzieningen die in de elementen kunnen worden toegepast zijn o.a. dragende schoorsteensparingen, constructieve dakkapeldoorbraken en dakvenstersparingen. Deze voorzieningen worden exact op pannenmaat uitgevoerd, zowel in de hoogte als in de breedte. De onderzijde is bij de standaard elementen uitgevoerd met een spaanplaat met groene zichtzijde. Optioneel kan deze zichtzijde wit worden uitgevoerd. De moeilijkheidsgraad van de kapvorm levert geen belemmering meer op voor een systeemdak. De meest complexe vormen en uitvoeringen zijn realiseerbaar. Ook andere dakbedekking zoals riet, P.V.C. en E.P.D.M. horen bij de vele mogelijkheden. De isolatie wordt uitgevoerd met minerale wol, hetgeen voor een hoogwaardige warmteweerstand zorgdraagt. Door toepassing van minerale wol wordt zeer hoge geluidsisolatie bereikt. Door gebruikmaking van genoemde isolatiematerialen worden ook de brandwerende waardes ruimschoots binnen de wettelijke normen uitgevoerd.

Kwaliteit

De dakelementen worden geleverd onder KOMO keur met productcertificaat en ondersteund door het procescontrole systeem.

STIP®

De Mar is in het bezit van het STIP certificaat, wat aangeeft dat 100% verantwoord hout voor De Mar 2D de norm is. Hiermee geven wij onze afnemers de zekerheid dat er alleen hout wordt gekocht uit verantwoord en duurzaam beheerde bossen. Houtverwerkers die STIP-gecertificeerd zijn, kunnen duurzaam hout ook gemengd toepassen en leveren onder het STIP-keurmerk.

Kwaliteit en FSC®

Met het toepassen van FSC®-Hout leveren wij een belangrijke bijdrage aan het beheer van de bossen en hiermee indirect aan een duurzame samenleving. Een samenleving die ook rekening wil houden met de toekomst.

De productie van de daken wordt onder optimale omstandigheden gerealiseerd, het is een industrieel proces dat plaatsvindt in grote moderne bedrijfshallen waar onze mensen zonder hinder van wind en regen of andere slechte arbeidsomstandigheden kunnen werken.

Begeleiding

Als aanvullende dienst kunnen wij u bouwbegeleiding aanbieden van een ervaren vakman die u met raad en daad bijstaat. Tijdens de opbouw geeft hij sturing en instructies aan uw medewerkers. Hierdoor krijgt u niet te maken met opstart verlies, zodat u van een hoog rendement verzekerd bent.

Verkoopteam De Mar 2D

Ons verkoopteam is als volgt samengesteld:

Bovenste helft Nederland account manager Steven Hogendorp (06-13699638)
Onderste helft Nederland account manager Emiel Rijkse (06-21989589)
Sales Manager Erwin Faber (06-53868534)

De lijn is globaal getrokken vanaf Enschede, Amersfoort, Utrecht, Leiden
Indien u wilt weten wie uw account manager is, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor via 0566 – 62 40 01.

Offerteaanvraag

Wanneer u (als aannemersbedrijf)  een offerteaanvraag wilt doen, kunt u een e-mail sturen naar calculatie@demar.nl.

 

Verwerkingsvoorschriften

Verwerkingsvoorschriften houtskeletbouwelementen, De Mar 2…

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden De Mar 2D BV

Privacy Statement

Privacy Statement De Mar 2D BV