Missie en Visie

Een leven lang een thuis

Bij De Mar bouwen we met ons krachtige team elke werkdag aan de meest prachtige nieuwbouwwoningen voor heel Nederland. Seriematige en enkelvoudige nieuwbouwwoningen, maar ook villa’s en (meerlaagse) casco’s in houtskeletbouw.

Onze collega’s verwerken vele meters duurzaam hout aan nauwsluitende daken en perfect passende gevels, maar ook aan dakkapellen, wanden en vloeren. Geheel geïntegreerd of als los element. Zij werken vol passie, alsof ze aan hun eigen thuis werken. En dat is precies de kern van ons verhaal. Een leven lang een thuis voor iedereen, zonder de aarde verder te belasten. Dat is de visie van De Mar.

De Mar staat voor duurzaamheid: Hoe kunnen we daken en casco’s maken die de aarde zo weinig mogelijk belasten? Een vaste koers die we als slimste houtskeletbouw leverancier varen.

Klaas Droog | algemeen directeur

Partnership, samenwerken en duidelijke afspraken, daar houden wij van. De Mar is een prefab houtskeletbouw toeleverancier, die gewoon zichzelf blijft, innovatief nooit stilstaat en met veel plezier persoonlijk adviseert. Alle prefab constructies van De Mar komen tot stand vanuit een nauwe samenwerking met onze partners en opdrachtgevers. Elkaar versterken, samen verder groeien, bouwsnelheid bevorderen, zodat de kostprijs overeenkomt met de gewenste kwaliteit van de eindklant.

De Mar biedt comfort: Welke oplossingen kunnen we toevoegen aan onze daken en casco’s die bewoners ervaren als fijn en nuttig? Een prachtige uitdaging en een belangrijke drijfveer voor ons geweldige team.. Blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen.

De Mar | Een leven lang een thuis voor iedereen

Spreekt onze aanpak jou aan? Dan drinken wij binnenkort graag een kop koffie met jou. Op onze contactpagina kun je vinden wie de accountmanger in jouw regio is. Volg ons ook op Linked In en Facebook. Dan zie je een mooie selectie van onze opdrachten voorbij komen.

Onze visie | De Mar maakt de beste houtskeletbouw elementen van Nederland:
Onze missie | Hoe maken we nog betere houtskeletbouw elementen en casco’s dan we al hebben?

Erwin Faber | commercieel directeur

Meer over De Mar