Missie en Visie

Een leven lang een thuis

Bij De Mar bouwen we met ons krachtige team elke werkdag aan de meest prachtige nieuwbouwwoningen voor heel Nederland. Seriematige en enkelvoudige nieuwbouwwoningen, maar ook villa’s en casco’s met houtskeletbouw als fundament.

Onze collega’s verwerken vele meters duurzaam hout aan nauwsluitende daken en perfect passende gevels, maar ook aan dakkapellen, wanden en vloeren. Geheel geïntegreerd of als los element. Zij werken vol passie, alsof ze aan hun eigen thuis werken. En dat is precies de kern van ons verhaal.

De Mar staat voor duurzaamheid: Hoe kunnen we daken en casco’s maken die de aarde zo weinig mogelijk belasten? Een vaste koers die we als slimste houtskeletbouw leverancier varen.

Klaas Droog | algemeen directeur

Partnership, samenwerken en duidelijke afspraken, daar houden wij van. De Mar is een prefab houtskelet specialist die gewoon zichzelf blijft, innovatief nooit stilstaat en met veel plezier persoonlijk adviseert. Alle prefab constructies van De Mar komen tot stand vanuit een nauwe samenwerking met onze partners en opdrachtgevers. Elkaar versterken, samen verder groeien, bouwsnelheid bevorderen, zodat de kostprijs overeenkomt met de gewenste kwaliteit van de eindklant.

De Mar biedt comfort: Welke oplossingen kunnen we toevoegen aan onze daken en casco’s die bewoners ervaren als fijn en nuttig? Een prachtige uitdaging voor al onze collega’s.

Eelke Buis | technisch directeur

Spreekt onze aanpak jou aan? Dan drinken wij binnenkort graag een kop koffie met jou. Bel 0566 – 624 001 en vraag naar Erwin Faber, Steven Hogendorp of Emiel Rijkse. Kijk ook op Linked In.

Onze visie | De Mar maakt de beste houtskeletbouw elementen van Nederland:
Onze missie | Hoe maken we nog beter dan wat we al hebben?

Erwin Faber | commercieel directeur

Meer over De Mar