De Mar is op zoek naar Timmermannen

Word jij onze nieuwe collega?

“De periode dat je blij was met werk dat niet direct aansluit bij jou als persoon vervaagt. Een signaal uit de markt dat wij steeds vaker horen”, zegt HR-adviseur Aukje Braams. “De werktevredenheid verschuift. Bij De Mar besteden we veel aandacht aan de mens in onze collega’s. Zonder hen is ons bedrijf een leeg begrip. Dat beseffen we maar al te goed”, vervolgt Aukje.

In verband met de toenemende vraag naar onze innovatieve en duurzame oplossingen in de houtskeletbouw zijn wij op zoek naar werkplaats Timmermannen. Ben jij werkzoekende en heb je passie voor hout of wil je switchen naar een baan met een fijne balans van hard werken, met je hart werken en met een glimlach van en naar je werk gaan. Dan willen wij graag in contact komen met jou.

Bij De Mar werken mannen en vrouwen met passie voor hun werk, respect voor duurzaamheid; met elkaar de schouders er onder. Elke collega heeft doorgroeikansen en/of bijspijker mogelijkheden.

Bij De Mar creëren we een werkplek waar jij je thuis voelt. Een werkplek waar je je een leven lang thuis voelt. Spreekt jou dat aan, laat dan snel van je horen. Dan gaan we samen werken aan een mooie toekomst bij De Mar. De houtskeletbouw specialist met een enorme drive en kennis, voorloper in de HSB-markt. Maar zeker ook voorloper in innovatieve woonoplossingen, zoals modulaire daken, duurzame HSB appartementen, slimme casco’s, rijtjeswoningen en luxe villa’s. Laat ons snel weten wat jij in huis hebt. Bel Aukje Braams via 0566 624 001 of kijk op www.demar.nl/vacatures.