Nieuwe setting voor De Mar 2D in Grou

Grou – De meer dan 100 man tellende houtskeletbouwer De Mar 2D heeft een nieuwe directie. Eén van de huidige directieleden, Jaring Rijpma, heeft 1 juni de 65 jarige leeftijd bereikt. Reden voor hem om de directie in fases te verlaten. Het nieuwe directieteam zal bestaan uit huidig algemeen directeur Klaas Droog met Erwin Faber als commercieel directeur en Eelke Buis als operationeel directeur. Beide zijn reeds werkzaam bij De Mar. De nieuwe directie heeft de plannen klaar om de toekomst vol energie in te gaan.

Rijpma citeert, “ik ben in mijn hele carrière elke dag met plezier naar mijn werk gegaan”. Een man met passie voor zijn vak; de innovatie van houtskeletbouw in het bijzonder.

De Mar 2D wil nog meer de betrokken specialist zijn, die een ander altijd een stap voor is, die meedenkt en meegroeit en persoonlijk adviseert. Partnerships realiseren en elkaar versterken betekent o.a. de bouwsnelheid bevorderen, zodat de kostprijs overeenkomt met de gewenste kwaliteit van de eindklant. De Mar staat op scherp.

Vanuit Grou verwerkt het team van De Mar 2D dagelijks vele meters duurzaam hout tot nauwsluitende daken(en dakkapellen), desgewenst volledig geïntegreerd met wanden en vloeren, maar ook casco’s in houtskeletbouw behoren tot het prefab assortiment. Voor de komende jaren zijn er vier segmenten waar de nieuwe directie zich op richt. De seriematige en enkelvoudige woningbouw, de villabouw en houten casco’s voor nieuwe woningbouw. Deze specialisatie heeft tot gevolg dat De Mar 2D zich nog beter kan richten op de innovatieve factor, circulariteit en het duurzaamheidsaspect. Een thuis in 1 dag is het streven.

De Mar 2D in het kort: De Mar 2D is een prefab houtskeletbouw specialist die gewoon zichzelf blijft, innovatief nooit stilstaat en met veel plezier persoonlijk adviseert. Alle prefab constructies van De Mar komen tot stand vanuit een nauwe samenwerking met onze partners en opdrachtgevers. U leest meer over De Mar op www.demar.nl, maar kijk ook op Linked in, Twitter en Facebook.