Verkoopteam De Mar inspireert de HSB markt

Maak nu kennis met het verkoopteam van De Mar

Vandaag stellen we met veel plezier het verkoopteam van De Mar aan je voor.

Bij De Mar vinden we het belangrijk dat we, jou, onze andere contacten en partners zo persoonlijk en gericht mogelijk informeren over houtskeletbouw. Vandaar dat we Nederland hebben ingedeeld in drie rayons. Op die manier weten we wat er speelt in jouw regio en kunnen we binnen korte tijd bij jou aan tafel zitten. Een effectief gesprek waarbij we je vertellen wie De Mar is en wat we voor jou in huis hebben. Daarnaast lichten we onze aanpak en werkwijze toe. We houden van transparantie en zijn graag jouw kennis- en sparringspartner in houtskeletbouw. De Mar focust zich op casco bouw, seriematige bouw, villa’s en vrijstaande woningen.

Het verkoopteam van De Mar bestaat uit de commercieel directeur en 3 accountmanagers. Voor jouw gemak hebben we de verdeling per rayon bij de accountmanager hieronder toegevoegd.

De accountmanagers weten wat er speelt in de HSB markt en specifiek in jouw regio. Ze begrijpen snel waar jij het over hebt en kunnen je heel gericht en breed informeren over het bouwen met houtskeletbouw. Welke voorschriften zijn er, waar moet je rekening mee houden in de bouw en zelfs al vooraf kun je winst behalen door de bouwtekening aan ons voor te leggen.

Je hebt één contactpersoon bij De Mar, dus je hoeft niet steeds opnieuw te vertellen in welke fase je bouwproject zit en welke onderdelen tijdens het project voor jou belangrijk zijn. Dat is tijdswinst voor jou. De andere voordelen van De Mar bespreken we graag onder het genot van een kop koffie.

De accountmanagers van De Mar stellen zich graag aan je voor:

Steven Hogendorp (links op de foto), accountmanager regio Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Holland.

Wie is Steven?

In 2015 ben ik gestart bij De Mar als de benjamin van de afdeling commercie. Heb jij een vraag, probleem of behoefte aan een partij die jou kan ontzorgen? Dan ben je bij De Mar aan het juiste adres. Open en eerlijk naar elkaar toe, komen tot een antwoord of oplossing op jouw vraagstuk, dat is wat ik het liefst doe. Eén aanspreekpunt voor het hele casco is natuurlijk een pluspunt, maar ook op technisch gebied heeft houtskeletbouw vele voordelen. De kennis die ik heb, deel ik graag met je. Ik wil altijd alles weten en overal van op de hoogte zijn. een leuk en open gesprek is een basis voor een mooie samenwerking. Aandacht voor details, afspraak is afspraak en tevreden klanten, daar ga ik voor. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord houdt mij bezig. Vanuit Friesland rijd ik graag bij je langs.      
Mobiel nummer  Steven          +31 6 13 69 96 38
Email                                               s.hogendorp@demar.nl

 

Emiel Rijkse, accountmanager regio Overijssel, Gelderland, Limburg, Flevoland, Utrecht, Oosten van Noord Brabant. Emiel staat rechts op de foto hierboven.

Wie is Emiel?

Inmiddels ben ik (Emiel) 4 jaar in dienst bij DeMar2D. Samen met collega Steven ieder de helft van Nederland vertegenwoordigd met als onze back-up Erwin. Zelf woon ik in het mooie Wehl in de Achterhoek. Dit is ongeveer halverwege Nederland, maar houdt wel in dat we toch nog redelijk veel kilometers moeten rijden.

We zijn dan ook heel blij dat we een nieuwe collega Jack er bij hebben gekregen zodat we de regio’s wat kleiner kunnen maken. Mijn regio’s zijn: Gelderland, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Limburg en Oostelijk deel van Brabant. Voordeel hiervan is dat we veel intensiever contact kunnen hebben. We kunnen samen de vraagstukken beter uitdiepen. Ook is er de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen of architecten en adviseurs te ondersteunen. Het mooiste vind ik om samen de grote lijn op te pakken en deze ook uit te zetten. We worden door onze binnendienst goed ondersteund om ook in detail projecten verder uit te werken. Samen de diepte in duiken en het project op poten krijgen en tot een goed einde te brengen. Gewoon in alle open- en eerlijkheid naar de vraag- en doelstelling werken. Recht is recht en krom is krom. Samen komen we er uit. Groeten Emiel
Mobiel nummer Emiel                +31 6 21 98 95 89
Email                                                  e.rijkse@demar.nl

 

Jack Flipsen, accountmanager regio Zeeland, Zuid Holland, Westen van Noord Brabant. Jack staat in het midden op de bovenstaande foto.

Wie is Jack?

Ik (Jack) woon in het mooie Brabantse dorp Terheijden en ik ben in december 2019 begonnen bij De Mar. Na ruim 30 jaar professionele houthandel ben ik overgestapt naar de handel in een prachtig houten product. Natuurlijk zijn er veel raakvlakken, maar toch  zal ik me snel moeten verdiepen in de wereld van De Mar. Ik doe dat graag want onze klanten rekenen terecht op een gedegen kennis van houtskeletbouw en prefab kappen. Ik maak gebruik van de kennis en ervaring van mijn directe collega’s Emiel, Steven en Erwin. En ook door de afdelingen calculatie en engineering én bij de mannen die vakwerk produceren in de fabriek krijg ik snel de benodigde kennis onder de knie. Iedere dag een stap verder en mijn oprechte interesse in de bouw maakt dat ik er zin in heb.

Goed luisteren naar jou als klant en samenwerken vind ik belangrijk. Zo komen we vast tot slimme oplossingen voor o.a. de actuele milieuproblemen. Door te bouwen met hout en te denken in hout gaan we de goede richting uit. Licht materiaal, optimale productie in de fabriek en minder handjes op de bouw. Veel minder transporten en overal groeit nieuw hout, het komt goed. Groet Jack.
Mobiel nummer Jack                  +31 6 51 25 44 03
Email                                                  j.flipsen@demar.nl

 

Kortom | Wil je je verdiepen in de mogelijkheden van houtskeletbouw? En wil je graag zaken doen met een partner die het houtskelet-wiel al heeft uitgevonden? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio. Hij komt met veel kennis en plezier langs om met jou te bekijken wat De Mar voor jou kan betekenen.

Vind je het leuk en interessant om met eigen ogen te bekijken hoe de fabriek van De Mar er uit ziet, dan geven we je een informatieve (korte) rondleiding. We horen graag van jou, kijk ook op onze contactpagina. Laat ons weten wat je plannen zijn en in welk marktsegment jouw interesse ligt. De Mar focust zich vooral op casco’s, seriematige bouw, vrijstaande woningbouw en villa’s. We ontmoeten je graag. Tot ziens bij De Mar.