Ons verhaal

De Mar | de kern van kennis in de houtskeletbouw

Al sinds 1993 begeeft De Mar zich als toeleverancier van houtskeletbouw in de nieuwbouw woningmarkt in Nederland. Van aannemers, bouwontwikkelaars tot architecten en andere voorschrijvende partijen. Velen doen al jaren zaken met De Mar.

Een casco woning, een kap of ander element van De Mar herken je in de nieuwbouw o.a. aan het blauw met gele folie op het dak van villa’s, enkelvoudige en seriematige nieuwbouw, maar ook in (meerlaagse) casco woningbouw zijn we zeer bedreven en actief.

Onze circa 110 collega’s calculeren, engineeren en bouwen met veel passie en plezier. Dit is zichtbaar in elk nieuw thuis waar we aan werken. Een perfect sluitend resultaat is ons visitekaartje. Ons verkoopteam denkt graag met je mee en bekijkt nauwkeurig welke opties voor jouw houtskeletbouw project interessant zijn.

Ben je op zoek naar een kennispartner in de houtskeletbouw? Wil je goed en slim advies over houtskeletbouw. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs.

Wil je sparren over de toekomst in de woningbouw, duurzaamheid, effectief en innovatief (samen)werken, kostprijsverlagend inkopen of over ingewikkelde houtskeletbouw constructies bij een nieuwbouw project. Ook dan zijn wij graag van de partij. Wij houden van een uitdaging en ontmoeten je graag.

Meer over De Mar