Ons verhaal

De Mar | altijd meer kennis over houtskeletbouw

Sinds 1993 is De Mar de toeleverancier van houtskeletbouw in de nieuwbouw woningmarkt in Nederland. Van aannemers, bouwontwikkelaars tot architecten en andere voorschrijvende partijen. Velen bouwen al jaren samen met De Mar.

Een casco woning, een dak, vloer, wand of ander element van De Mar herken je in de nieuwbouw o.a. aan het blauw met gele folie op het dak van villa’s, enkelvoudige en seriematige nieuwbouw, maar ook in (meerlaagse) casco woningbouw zijn we actief.

Het krachtige en ervaren team van De Mar calculeert, engineert en bouwt de opdrachten met veel passie en plezier. Dit is zichtbaar in elk nieuw thuis waar we aan werken. Een perfect sluitend resultaat is ons visitekaartje. Het verkoopteam van De Mar denkt graag mee en bekijkt nauwkeurig welke opties voor jouw houtskeletbouw nieuwbouwproject interessant zijn.

Ben je op zoek naar een waardevolle kennispartner in de houtskeletbouw? Wil je goed en slim advies over houtskeletbouw. We nodigen je graag uit voor een kop koffie. Bij ons in Grou op bij jou op de bouw of kantoor.

Wil je sparren over de toekomst in de woningbouw, duurzaamheid, effectief en innovatief (samen)werken, circulair bouwen, kostprijsverlagend inkopen of over ingewikkelde houtskeletbouw constructies bij een nieuwbouw project. Ook dan zijn wij graag van de partij. Wij houden van een uitdaging en ontmoeten je graag.

Meer over De Mar