Ons verhaal

De Mar | de kern van kennis in de houtskeletbouw

Al sinds 1993 begeeft De Mar zich als houtskeletbouw leverancier in de nieuwbouw woningmarkt in Nederland. Van (ontwikkelende) aannemers, ontwikkelaars tot architecten en andere voorschrijvende partijen. Velen doen al jaren zaken met De Mar.

Een woning, een kap of ander element van De Mar herken je in de nieuwbouw o.a. aan het blauw met gele folie op het dak van de prachtige villa’s, enkelvoudige en seriematige nieuwbouw, maar ook in de casco woningbouw zijn we actief.

Onze circa 110 collega’s calculeren, engineeren en bouwen met veel passie en plezier. Dit is voelbaar in elk nieuw thuis waar we prefab voor werken. Ons verkoopteam denkt met je mee en bekijkt graag welke opties voor jouw project interessant zijn.

Ben je aannemer, architect of  een andere voorschrijvende partij? En ben je toe aan een verfrissende kijk op de houtskeletbouw? Laat van je horen, de koffie staat altijd klaar. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs.

Wil je sparren over de toekomst in de bouw, duurzaamheid, effectief en innovatief werken, kostprijsverlagend inkopen of over ingewikkelde houtskeletbouw constructies bij een nieuwbouw project. Wij houden van een mooie uitdaging en ontmoeten je graag.

Meer over De Mar