Casco in houtskeletbouw

Casco in houtskeletbouw - Kies voor de kennis van De Mar

Ben je aannemer of ontwikkelaar? Wil je een offerte voor houtskeletbouw? Bel de accountmanager in jouw regio via 0566 - 624 001

Prefab Casco houtskeletbouw

Bij De Mar maken we complete houten casco’s in de fabriek (prefab) in Grou. Dat bespaart kosten op de bouwplaats. Een casco van houtskeletbouw is een duurzaam en droog bouwsysteem. Wil je meer weten? De Mar is jouw kennispartner en adviseur in houtskeletbouw. 

Kies bewust, kies De Mar

Een prefab houtskeletbouw casco van De Mar heeft een snelle bouwtijd en o.a. als voordeel dat het aardbevingsbestendig is. Casco bouw is duurzaam en biedt jouw eindklant veel flexibiliteit. De Mar is toeleverancier in houtskeletbouw. Wij werken en zorgen voor een perfect aansluitend casco. Ben jij aannemer, bouwontwikkelaar, architect of andere voorschrijvende partij? Neem vandaag nog contact met ons op voor een goede offerte. 

Wij willen de afbouw van onze houtskeletbouw woning graag zelf kunnen bepalen. De keuze voor casco was daardoor snel gemaakt. De Mar bood ons via de aannemer prima prefab oplossingen aan. We zijn erg tevreden over het verloop en de aardige mensen bij De Mar.

Nel de Wal
Terug naar projecten