Casco's in houtskeletbouw

Casco's in houtskeletbouw - Kies slim, kies voor de houtskeletbouw kennis van De Mar

Ben je aannemer of ontwikkelaar? Wil je een offerte voor houtskeletbouw? Bel onze accountmanager in jouw regio via 0566 - 624 001

Prefab Casco in houtskeletbouw

Bij De Mar maken we al sinds 1993 houtskeletbouw casco’s voor bouwbedrijven, aannemers en nieuwbouw ontwikkelaars in heel Nederland. Er is in al die jaren veel veranderd en geïnnoveerd, maar de kennis over houtskeletbouw is alleen maar gegroeid. De Mar over houtskeletbouw. De Mar is jouw kennispartner en adviseur in houtskeletbouw. 

Kies je voor houtskeletbouw, dan kies je voor De Mar

Een prefab houtskeletbouw casco van De Mar heeft o.a. een snelle bouwtijd, verminderd bouwkosten en is aardbevingsbestendig. Casco bouw is duurzaam en biedt jouw eindklant veel flexibiliteit. De Mar is de toeleverancier in houtskeletbouw. Ons krachtige team zorgt voor een perfect aansluitend casco.  Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. 

Wij willen de afbouw van onze houtskeletbouw woning graag zelf kunnen bepalen. De keuze voor casco was daardoor snel gemaakt. De Mar bood ons via de aannemer prima prefab oplossingen aan. We zijn erg tevreden over het verloop en de aardige mensen bij De Mar.

Nel de Wal
Terug naar projecten