Talentvol

Het talent van De Mar zit hem in de kern van het bedrijf, onze collega’s.

Zonder onze collega’s is De Mar een leeg begrip. Dat beseffen we maar al te goed. Elke collega heeft zijn unieke talent en met elkaar bouwen we prefab elke dag met veel kennis en plezier aan de meest uiteenlopende houtskeletbouw elementen en constructies. Nieuwsgierig naar het eindproduct en trots op het resultaat. Maar ook alert op continue procesverbetering.

Lean werken werkt prettig en levert tijdswinst en effectiviteit op. Learning by doing is voor onze nieuwe collega’s de beste manier om kennis te maken met het vakwerk van De Mar.

Onze Engineers staan op scherp en proberen altijd zo weinig mogelijk restafval over te houden. En als het al over blijft, dan zorgen we ervoor dat ook het restafval een goede bestemming krijgt. Circulair is de gedachte bij De Mar. Nu, maar ook in de toekomst gaan we mooie doelen verwezenlijken. Wil je meer weten over circulariteit in de bouw? Laat het ons weten.

KOMO®

Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk. Producten en bouwprocessen met een KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Keer op keer opnieuw. Met KOMO weet je het zeker: dit is kwaliteit zoals beloofd.

Nederland krijgt een nieuw bouwstelsel. Andere wetgeving, die een stimulans is voor het toepassen van producten en bouwprocessen met vóóraf geborgde kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om onze partners die zekerheid te geven.

FSC®

Met het toepassen van FSC®-Hout leveren wij een belangrijke bijdrage aan het beheer van de bossen en hiermee indirect aan een duurzame samenleving. FSC-hout is het meest circulaire bouwmateriaal.

Meer over De Mar