Over De Mar

De Mar heeft diverse vacatures in de Houtskeletbouw

Ben je op zoek naar vacatures in de houtskeletbouw? Dan ben je bij De Mar op het juiste moment. Wij hebben momenteel vooral vacatures voor timmermannen en productiemedewerkers. Solliciteer direct. Klik op de onderstaande button.

De Mar heeft diverse vacatures met als standplaats Grou / Friesland. Via de onderstaande linkjes kun je solliciteren, maar een beller is altijd sneller. Heb je affiniteit met houtskeletbouw en wil je meer weten over onze vacatures, bel dan met Aukje Braams van personeelszaken via 0566 624 001.


De Mar heeft vacatures voor productiemedewerkers v/m en werkplaats timmervrouwen en timmermannen. Ben jij internet aan het afneuzen voor de vacatures van timmermannen en productiemedewerkers? Dan hoef je niet meer te zoeken. Ben jij de hele werkweek beschikbaar? Heb jij affiniteit met hout, ben je een teamspeler en kun jij technische tekeningen lezen? Neem direct contact op met Aukje Braams (personeelsmanager) via 0566 624 001 of mail naar personeelszaken@demar.nl. Je kunt snel aan de slag bij De Mar.


Bouwkundig Calculator

TechnicusTechniekwerktTechnischevacaturebankBouwvacaturesBouwjobsInstallatietechniekvacaturebankMTS-banen


Ervaren Voorman / Lijn Coach

TechnicusTechniekwerktTechnischevacaturebankBouwvacaturesBouwjobsInstallatietechniekvacaturebankMTS-banenSolliciteer online