Waarom De Mar

Hoe hout jij je kennis over HSB op peil?

De Mar is toeleverancier in houtskeletbouw. Al vanaf 1993 spelen duurzaamheid, circulariteit en innovativiteit een belangrijke rol bij De Mar. Hout laat geen CO2 footprint achter, door het prefab produceren in de fabriek bevorder je de bouwsnelheid en is o.a. het afval op de bouw vele malen minder. Goede redenen om eens te onderzoeken wat houtskeletbouw voor jouw bedrijf kan betekenen. Maak kennis met De Mar.

Samenwerken, nauwkeurig afstemmen en effectief communiceren met vinden wij belangrijk. Wij denken met jou mee in slimme oplossingen. Wij hebben zicht op het hele bouwscala, van architect, ontwikkelaar en aannemer tot andere voorschrijvende partijen. Deze kennis en jarenlange ervaring delen wij graag.

Om te sparren over de toekomst in de houtskeletbouw en het effect binnen jouw bedrijf of project kun je terecht bij De Mar. In welk marktsegment ben jij actief? De Mar is specialist in houtskeletbouw casco’s, rijtjeswoningen, villa’s en vrijstaande woningen. Maar ook voor HSB appartementen en meerlaags bouwen in houtskeletbouw kun je bij ons terecht. De Mar is jouw kennispartner in houtskeletbouw. Maak direct een afspraak met de accountmanager in jouw regio.

Meer over De Mar