Afdeling calculatie weer op volle sterkte

14 september 2020: Sinds 1 september jl. hebben we twee nieuwe calculatoren bij De Mar. Door de komst van beide heren zijn we weer op volle sterkte op de afdeling.


Patrick ten Hoeve (midden op de foto) is 26 jaar en een ‘oude’ bekende door zijn stage en eerdere klussen als calculator bij De Mar. Naast zijn werk als calculator hoopt hij dit jaar naast zijn werkzaamheden bij De Mar ook het laatste deel van zijn studie Bouwkunde bij de NHL af te kunnen sluiten.

Sebastian Gelissen (links op de foto) is fan van techniek en constructie. Houtskeletbouw is een nieuwe uitdaging voor hem, maar zijn creatieve geest en gezond verstand zorgen ervoor dat hij met de juiste dosis lef en nieuwsgierigheid de materie snel onder de knie heeft.

Op de foto rechts ook salesmanager John Gotlieb. John is blij met de aanvulling van beide heren op de afdeling calculatie. Vernieuwende inzichten en brede kennis zijn altijd goed voor een toeleverancier die veel innoveert en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. John wenst zijn nieuwe aanwinsten veel succes bij De Mar.