Wil je een casco ontwikkelen of bouwen?

Wij vertellen je graag waarom samenwerken met De Mar zo prettig is. Als ontwikkelaar, aannemer of architect wil je er zeker van zijn dat de wensen van je eindklant direct op de juiste manier worden toegepast. Dat is waar elke collega van De Mar dagelijks scherp op is. Ons verkoopteam laat je graag zien hoe we werken en wat we voor jou en je eindklant, de bewoner(s), kunnen betekenen. 

De Mar ontzorgt je optimaal en verzorgt het nieuwbouwproject tot in de details. We weten door jarenlange (1993) ervaring exact waar we je mee kunnen faciliteren. 

Casco in aanbouw

Waarom is casco bouw zo interessant?
Een Casco woning wordt opgeleverd inclusief ramen, deuren en glas. Als ontwikkelaar, aannemer of architect verzorg je in samenwerking met De Mar de ruwbouw (=casco) van de woning. Het casco wordt bij De Mar prefab in de fabriek gemaakt. De casco woning kan daardoor gelijk wind- en waterdicht opgeleverd worden en hoeft dus niet lang open te staan op de bouwplaats. Daarnaast is een casco woning van houtskeletbouw financieel aantrekkelijk en duurzaam. De kosten voor bouwpersoneel zijn nihil, want je kunt als bewoner de binnenkant van de casco woning naar eigen smaak, budget en voorkeur indelen. Het is daarbij wel belangrijk dat specifieke wensen in het casco op tijd aan de ontwikkelaar, aannemer of architect worden doorgegeven. Wij kunnen hier dan tijdens de bouw direct rekening mee houden.

De Mar is toeleverancier voor bouwend Nederland
De Mar maakt houtskeletbouw (HSB) casco’s ten behoeve van meerlaagse bouw, appartementen, vrijstaande woningen en rijtjeswoningen voor heel Nederland.

Wil je direct een afspraak of meer informatie?
Bel De Mar via 0566 624 001. Of kijk op onze contactpagina om direct in gesprek te komen met de accountmanager in jouw regio.

Klik hier om onze advertentie in De analyse-gebouwontwikkeling van Het Financieel Dagblad van 19 december 2019 te bekijken. Zie pagina 12/13.