Nieuwe bedrijfsfilm De Mar online

Onlangs is de nieuwe bedrijfsfilm over houtskeletbouw specialist De Mar op een ludieke wijze intern gelanceerd. Een productiehal werd omgetoverd tot een heuse bioscoop. De collega’s werden verrast met de film op groot scherm, popcorn en een drankje. Hoog tijd om de bedrijfsfilm nu ook online te presenteren.

De bedrijfsfilm is geproduceerd door Helder Media in Leeuwarden. De heren van Helder Media hebben prachtig in kaart gebracht wie De Mar is en wat we in huis hebben. De Mar is als houtskeletbouw specialist voorloper op het gebied van innovaties in de nieuwbouwmarkt in Nederland. Houtskeletbouw is in verband met de stikstof perikelen en PFAS norm actueler dan ooit tevoren en onmisbaar in de woningbouw van de (nabije) toekomst. De Mar werkt nauw samen met bouwondernemingen en architecten. Niet alleen villa’s, rijtjeswoningen en enkelvoudige bouw, maar ook casco’s worden door De Mar prefab geproduceerd.

Klik op de foto en kijk met ons mee

Ben je aannemer, architect of andere voorinschrijvende partij? Nieuwsgierig naar houtskeletbouw? Wil je meer weten over De Mar of wil je direct gerichte info wat houtskeletbouw voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij maken graag kennis met jou. Bel 0566 – 624 001 of bel direct de accountmanager in jouw regio.

ps. Ben je particulier en wil jij je nieuwe woning duurzaam (richting nul op de meter en stikstof vriendelijk) in houtskeletbouw bouwen? Hout ademt en laat geen CO2 footprint achter. De Mar produceert alles prefab, dit betekent o.a. tijdswinst op de bouw. Vraag je aannemer of architect naar de mogelijkheden van De Mar.

Op onze site kun je de bedrijfsfilm bekijken onder het menu item Wie zijn wij.